Potpisan sporazum o upravljanju regionalnom sanitarnom deponijom

Bez autora
Oct 13 2011

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić prisustvovao je danas svečanom potpisivanju Međuopštinskog sporazuma o upravljanju regionalnom sanitarnom deponijom između četiri opštine iz Pirotskog okruga. Ovim dokumentom, koji su potpisali predsednici četiri opštine iz Pirotskog okruga, rešen je veliki problem. Četiri opštine su postigle dogovor i potpisale sporazum koji će omogućiti da se uredi sanitarna deponija. Dulić je istakao da ovaj projekat pokazuje koliko je evropska pomoć važna za našu zemlju, jer je deponija finansirana sredstvima Evropske unije u iznosu od pet miliona evra i Fonda za zaštitu životne sredine. Ministar Dulić je nakon potpisivanja sporazuma obišao radove na izgradnji zatvorenog bazena u Pirotu, koja se finansira iz Programa pomoći građevinskoj industriji u uslovima svetske ekonomske krize.

Potpisan sporazum o upravljanju regionalnom sanitarnom deponijomMinistar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić prisustvovao je danas svečanom potpisivanju Međuopštinskog sporazuma o upravljanju regionalnom sanitarnom deponijom između četiri opštine iz Pirotskog okruga.

Ovim dokumentom, koji su potpisali predsednici četiri opštine iz Pirotskog okruga, rešen je veliki problem. Četiri opštine su postigle dogovor i potpisale sporazum koji će omogućiti da se uredi sanitarna deponija.

Dulić je istakao da ovaj projekat pokazuje koliko je evropska pomoć važna za našu zemlju, jer je deponija finansirana sredstvima Evropske unije u iznosu od pet miliona evra i Fonda za zaštitu životne sredine.

Ministar Dulić je nakon potpisivanja sporazuma obišao radove na izgradnji zatvorenog bazena u Pirotu, koja se finansira iz Programa pomoći građevinskoj industriji u uslovima svetske ekonomske krize.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik